HomeAzijaPamukkale, Turska

Glavni putopisac se vratio s putovanja i čeka na red za objavljivanje 🙂 . @sava je prvi put, poput Sama, uredila svoj putopis sama. Čestitke na prvijencu! Inače, ovo je njen 31. putopis .

‘Mnogo je mjesta na kugli zemaljskoj koje bih željela vidjeti, diviti se čudesnim djelima izvajanim rukama čovjeka ili prirode. Mnogo toga je lijepo, ali neke stvari su mi sasvim neshvatljive. Tako sam godinama zamišljala kakve li su to bijele stijene, koje je priroda oblikovala u kamene cvjetove, stalaktite na otvorenom, jezerca puna tople vode u kojima se ogleda plavo nebo…’

PUTOPIS PAMUKKALE

cudesni stalaktiti
cudesni stalaktiti

Comments

Pamukkale, Turska — No Comments

  1. Ovo je komentar na gornji urednicin uvod. Kada glavni putopisac mora cekati u redu na objavljivanje svog putopisa to znaci uspjeh ovog bloga! Cestitam objema, i urednici i glavnom putopiscu, vasa vizija, ulozeno vrijeme i trud, vasa pasija da nam pruzite mogucnost bijega iz stvarnosti i omogucite putovanja u mjesta koja bez vas sigurno ne bismo mogli vidjeti.

    • Hvala na lijepim riječima za blog, Biljo. Pa i ti si dio našeg tima i doprinosiš egzotičnim odredištima koja su za nas daleko.
      Za tvoju informaciju: dva putopisa su već na čekanju za objavu, 2 čekaju na uređivanje, a da ne spominjem glavnog putopisca, ona uvijek ima nešto u pričuvi…
      Morala sam pojačati redakciju: još jedan lektor je u akciji i još dva uređivača…