HomeHrvatskaSusret mojih blogera

Neobično je doživjeti kad  se virtualni prijatelji upoznaju. Ovdje su u igri dva autora – glavni putopisac i Davor s bloga Oko stola, koji je također aktivni sudionik i jedan od autora ovdje. Kako su oboje moji stvarni prijatelji,  zanimalo me kako će izgledati njihov međusobni susret. Sudeći prema slikama koje mi je @sava poslala, zadovoljstvo je bilo obostrano.

Ovu njihovu sliku jednostavno moram objaviti!

pozdrav šefici

pozdrav šefici

Samo da napišem, dragi Davore i Slavice, kako sam ja nekad prije drhtala pred vama. Nekako osjećam da su se stvari malo okrenule obrnuto 😀

Urednica


Comments

Susret mojih blogera — No Comments

 1. Ti da si drhtala preda mnom!?!? Mila majko, a kada to i zašto? Znam da sam jednom davno, dok još i nismo bili prijatelji, bio jako ljut na ljude koji su ti predali službu u zajedničkoj firmi i nisam to niti pokušavao kriti. Ljut na njih, a ti si “fasovala” ni kriva ni dužna. Ali, to je zbilja bilo davno. Koja memorija. Nisam ti valjda onda utjerao takav strah kosti da do danas snuješ osvetu. Ha, ha, ha.

 2. Imaš i ti dobru memoriju. Sjećaš se ti nove djelatnice na koju si vikao: kako dolazi rent-a-carom, s kabelima, opremom … i ipak pozna svoj posao malo više nego što si očekivao?

  Nisam se spremala na osvetu, nego sam se naučila boriti s većim izazovima. Što si veći problem postavljao, meni bilo interesantnije riješiti :mrgreen:

 3. Hahaha, baš si me obradovala i slikom i tekstom 🙂
  Iako se Davor nije izjasnio, meni je susret bio i ugodan, i poučan, i zabavan. Nažalost, i kratak.
  A što se drhtanja tiče, moš’ mislit’ kako si ti drhtala preda mnom, ustvari smo se zajedničkim snagama borile protiv inkvizicije u bijelim mantilima.
  Dakle, ti bi htjela da sad mi malo drhtimo pred tobom? Morat ću se konsultirati s Davorom, možda i pristanemo 😛

 4. Pa, moram priznati da si mi ti bila prva inkvizicija: “Koje godine su upisala faks, kad si završila…” , pa onda značajni pogled (račun u glavi). Još kad su mi rekli da si imala test A, stvarno si mi bila primjer mlade uspješne poslovne žene:)

  Mogu misliti kako drhtite preda mnom??? 🙂 🙂

 5. Gdje ima drhatanja-nema uspjeha i zadovoljstva. Ovo je ionako samo prijateljsko zadirkivanje.
  Onaj kratak susretić u Zadru, od svega oko sat vremena, je bio više nego dobrošao napredak u našim odnosima. Prvenstveno ljudskim. Ja sam još uvijek staroga kova i puno više vjerujem i vlastitim prosudbama kad čovjeka s kojim govorim gledam u oči. Ja sam još uvijek onog tipa koji s ljudima više voli govoriti, a manje komunicirati.Uopće mi taj termin “komunicirati” i nije osobito drag. Koliko god sva ova sredstva komunikacije imala svojih prednosti meni je gledanje u oči i slušanje prirodnog glasa i intonacije, uz kavicu, nezamijenjivo bilo kakvim tehničkim pomagalima.
  I još nešto, pa makar (na ekranu) zazvučalo kao ulizivanje. Slavica ima toliko blag i nježan glas i pogled da to nikakav blog ne može otkriti.

  • Potpuno se slažem po pitanju ‘razgovora uz kavicu’.Nikakvo komuniciranje to ne može zamijeniti.
   Samo moraš priznati,Davore,virtualno komuniciranje je dovelo do mogućnosti razgovora uz kavicu,dakle moderni mediji nam pružaju široke mogućnosti i kod upoznavanja.
   Hvala za zadnju rečenicu 🙂